5 factoren van een happy workplace

Er zijn steeds meer werkgevers die ook met hun werkomgeving het verschil willen maken voor medewerkers. Dit wordt niet alleen gedaan op kantoren, maar zeker ook bij fabrieken en logistieke centra. We kijken dus inmiddels niet meer op van gezellige loungeplekken, ballenbakken voor volwassenen of schommelstoelen. Je kunt ook doorslaan in de wens een hippe werkplek te creëren: prachtige designmeubelen die waardeloos zitten, oorstoelen waarbij je je gesprekpartners niet meer kun aankijken, zitzakken waar je alleen nog rollend over de grond uit opstaat en halve boomstammen als werktafel waarbij de splinters in je been zitten.  

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op energiegevende werkomgevingen. Dit zijn werkomgevingen die het meeste uit mensen halen en waarin werknemers zich gelukkig, productief en creatief voelen.

Vijf factoren die bijdragen aan een ‘Happy Workplace’:

Geïnteresseerd in Employee Experience?

Deze whitepaper is een abstract van hoofdstuk 3: “Energiegevende werkplekken” (werktitel) van het boek Employee Experience, geschreven door Heleen Mes en Gea Peper. Het boek verschijnt later dit jaar, houd pwnet.nl/boeken in de gaten.